Kranio sakral terapi til børn

Lider dit barn af uro og sover dårligt om natten?

Alle vil selvfølgelig det bedste for deres børn, og det kan være meget frustrerende at se sit barn være utilpas, uden at man som forældre kan gøre noget selv. Derfor kan det være en god idé at få hjælp udefra en gang imellem.

Uro, dårlig trivsel og begrænset nattesøvn er virkelighed for rigtig mange børn og forældre, i hverdagen. Valget af alternativ behandling kan være svært, da der ikke findes nogen guidelines fra ens læge, som man kunne føle sig tryg ved. Igennem mit arbejde med børn og kranio sakral terapi, kan jeg se, at denne terapiform altid efterlader både børn og forældre glade og trygge, da den er så blid. Der findes ingen hårde tryk eller vrid. Barnet ligger typisk på ryggen på briksen, og selve berøringen bliver aldrig mere end blid og forsigtig. De fleste børn synes det er lidt kedeligt at ligge der, så jeg opfordrer altid til enten højtlæsning eller stille musik. Nogen har selv deres egne guidede meditationer med, som de afspiller under behandlingen. Er behandlingen til et spædbarn, sidder forældrene med ved briksen og nusser om barnet imens.

Igennem kranio sakral terapien ser vi at kroppen er intelligent, og sagtens kan helbrede og korrigere sig selv. Derfor er det muligt at skabe et helt blidt behandlingssystem. Vi hjælper kroppen på vej med de helt rigtige signaler, som kroppen sagtens kan forstå.

25% af alle børn menes at have en dysfunktion i deres kranio sakrale system. Disse kommer typisk fra fødslen, hvor kraniet trykkes, igennem fødselskanalen, og måske ikke bliver rettet helt på plade igen.

Jeg fik henvendelse fra frustrerede forældre til Benyamin på 20 måneder, der ikke havde sovet mere end 2 timer ad gangen siden han blev født. Efter 2 behandlinger, sov Benyamin helt op til 12 timer, og det var så fantastisk, ikke bare at kunne hjælpe ham, men også 2 forældre, der var meget lettede.

Vil du også bestille tid til dit barn, kan du gøre det på min online booking