Klienters oplevelser

Nina Hein 

Natasha Ejskjær Thomassen

“Tak for den bedste KST-behandling til dato (jeg har prøvet et par stykker). Jeg er flyttet til Frederikssund, så det er derfor, jeg ikke kom igen, men jeg har tænkt på mange gange, om jeg alligevel skulle tage turen ind til Kbh. for at opleve sådan en dejlig og helende behandling igen”

Mette Krogh

“Hej Julie,

Tak for en dejlig oplevelse.

Jeg kan godt mærke at det satte gang i en masse.

Jeg tænker at jeg gerne vil se dig om 2 uger ca. Så jeg booker indenfor nærmeste fremtid.

Vh Mette”

 

Anne Sophie W. Fusager

Efter behandlingen skrev Anne Sophie:

“Jeg var virkelig glad for din behandling af min venstre skulder i fredags. Jeg vil gerne bestille en ny tid.”

Elsebeth Kristiansen

Efter behandlingen med kranio sakral terapi sagde Elsebeth:

“Det er det bedste, jeg har gjort for mig selv i mit liv”

Gerda Monies

Efter behandlingen for ro, skrev Gerda:

“TAK Julie – Har sovet som en baby”

Eva Hein

Efter behandlingen sagde Eva:

“Jeg har ikke været SÅ afslappet før, i hele mit liv”

Kate Simonsen

 Jeg er kommet hjem, efter en time i Julies hænder. Det var en rigtig god oplevelse. Julie får man tillid til med det samme, hun er et meget behageligt menneske. Julie forklarede grundigt , hvad der skulle ske og det var en rar oplevelse. Det er ikke sidste gang jeg vil besøge Julie.

Tina Witzel Sørensen

Kære Julie.
Det har indtil videre været to gode, og meget forskellige behandlinger jeg har fået hos dig. De konkrete ting jer er kommet med har behandlingerne vist at have effekt på. Koncentrationen er blevet bedre og tankemylder er foreløbig blevet væk – Du viker bestemt meget kompetent, når jeg oplever effekten så mærkbar.
Jeg vil helt sikkert booke tid hos dig igen.

Mvh Tina

Pernille Zierau Larsen

Jeg har tendens til hovedpine, kæbe spændinger.
Kranio Sakral terapi hos Julie, får min krop helt ned i gear og mine spændinger væk.
Er på en sky når jeg går hjem fra en behandling.

Marika Norling

Uddrag fra mail
Tak Julie,
Det var venligt, varmt og professionelt!

Louise Bonnichsen

Uddrag af besked
Jeg har været hos dig før, og glæder mig til at komme under dine hænder igen.

Jette Lund

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos dig og jeg er meget glad for den behandling du har givet mig.
Jeg har været meget , meget træt i 3 dage efter, så du har virkelig fået afbalanceret mig.
Så jeg glæder mig til at jeg kommer igen snart.
Venlig hilsen Jette Lund

Käthe

Käthe fik 2 behandlinger for sin tilbagevendende hovedpine, og mærkede ikke noget til den efterfølgende, før et halvt år efter, hvor hun syntes det spændte lidt op igen, og hun fik en opfølgende behandling.

Christina Bemmann – tidligere kollega

Hej Julie. Min veninde Danielle har lige været hos dig og er simpelthen så glad og tilfreds. Uden hun vidste at jeg kendte dig, talte hun om sin oplevelse og gav mig dit kort. Tænker at jeg også selv må forbi dig til en “afslappende” behandling. God lørdag. Kh christina

Rikke Glahn

Rikke har længe haft problemer med sin skulder.
For en måned siden slog hun den, og lægerne siger der måske er rippet op i en gammel skade. Den er også tidligere opereret. Rikke har store smerter fra skulderen der stråler op i nakken og ud i armen, og der er begrænset bevægelighed. Især er det svært for hende at finde en god sovestilling.
Allerede efter første behandling mærker Rikke en stor ændring. Der er løsnet op i området, og bevægeligheden er forbedret.

Danielle Brandt

Efter behandlingen for generel afstresning sagde Danielle “Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har været så rolig. Tankemyldret er helt væk ”

Rikke Lassen

Rikke har været stresset i længere tid, og har problemer med at sove. Hun sover kun 4 timer hver nat.
Allerede efter første behandling fortæller Rikke glædestrålende, at hun sover 2,5 time længere om natten. For første gang i meget lang tid.

Pia Kaalund

Pia kom til mig med skuldersmerter.
Efter bare én behandling var smerterne i Pias skulder væk.

Kirsten Degn

“Hej Julie,
Mange tak for en skøn behandling af dig i går.
Det brusede i min krop i lang tid bagefter, og jeg var meget afslappet.
Du har virkelig ramt noget.
Jeg kan også mærke, at presset fra mit pandeben er lettet……:-) Det er så dejligt.
Det syntes jeg lige, du skulle vide og så have en dejlig weekend.
Jeg tror, vi ses igen engang.
Venlig hilsen
Kirsten Degn”

Birgitte Kyed

“Hej Julie
Ville bare sige at mit besøg hos dig gjorde rigtig meget – hjalp på hovedpinen og gav ro og noget energi, som jeg ikke har mærket længe 🙂 Stort juhuuu…”

Maria Hougaard

Efter en behandling med reiki healing hos Julie, har jeg det som om jeg har fået styr på mine tanker og den stress, der havde taget kontrollen over mig. Siden mit besøg har det været sjovere at gå på arbejde og jeg har ikke hævet stemmen overfor min søn én gang. Julie kan klart anbefales, og jeg har allerede sendt en kollega og min mor afsted.

Stine Skovgaard Jørgensen

“Oplevede en rigtig dejlig fredfyldt og dybtgående afspænding” (Med kranio sakral terapi)

Charlotte Fabild

Charlotte lider af kraftig hovedpine flere gange om ugen. Hun bliver behandlet med kranio sakral terapi. Da hun kommer til sin 2. behandling, har hun stort set ikke haft hovedpine i den mellemliggende periode.

Lizzi Thorsen, 85 år

Lizzi siger efter behandlingen med kranio sakral terapi: “Det var den mest behagelige behandling, jeg nogensinde har fået i mit lange liv”

Helle Møller – mor til Nichella 7 år

“Lige en tilbage melding på Nichella. Det (behandlingen) har helt sikkert hjulpet på hendes koncentration så det er rigtig dejligt”

Ida Vestergaard

“Døjer med hovedpiner og migræne, men har virkelig kunnet mærke en effekt efter mine behandlinger hos dig.”

Isabella Anasuya Vinther

Det var en super dejlig og afspændende oplevelse at få Kranio Sakral Terapi hos Julie. Hendes smittende humør og skønne og afslappede energi gør at man føler sig tryg og rigtig godt tilpas i hendes nærvær. Jeg giver Julie mine varmeste anbefalinger ♥ 😀

Lisbeth B.

“Hej Julie
1000 tak for en helt fantastisk healing i går. Jeg gik derfra med en skøn følelse af indre ro, hvilket var lige hvad jeg trængte til .
Det er i hvert fald ikke sidste gang, jeg kommer på besøg hos dig, og jeg anbefaler dig på det varmeste til mine venner
KH. Lisbeth”

Aleksandra Widz

“Jeg valgte at prøve kranio sakral terapi som en hjælp til mine meget voldsomme migræne anfald med aura. Kort tid efter mit første møde med kranio sakral terapien hos Julie, fik jeg et anfald. Det var en ganske overraskende oplevelse, for hvor de normalt plejede at vare et par døgn, var dette anfald væk efter kun 40min! ”

Morten Middelboe Møllemand

Uddrag af mailkorrespondance
“Kære Julie,
Jeg fik en kraniosakral behandling hos dig i juni denne sommer som en del af en Downtown deal. Jeg var meget glad for behandlingens effekt og jeg nød i fulde drag den atmosfære, som du skabte omkring behandlingen. Jeg har tænkt over, at jeg ville skrive disse tanker til dig. Det er dog også sådan, at jeg meget gerne ønsker at modtage flere behandlinger.”

Alice Silkjær

Uddrag af mailkorrespondance
“Sidst var det en rigtig god oplevelse, hvor jeg nærmest “dansede” afsted efterfølgende, fik rettet på skuldre og nakke og hals (efter en lang stressfyldt periode).”

Jeanne Mørk Hansen

Uddrag af mailkorrespondance:
“spænder en del i nakke og skuldre. Var hos dig for en måneds tid siden, hvilket var helt fantastisk 🙂
Sagen er jo, at mine skuldre efter en behandling hos dig kom tilbage på plads. Et sted de ikke har været længe 🙂 ”

Sidra – mor til Benyamin på 20 måneder

“Hi Julie
Jeg har været til behandling hos dig med min søn.
Vil lige give en Update på de to behandlinger Binyamin har fået hos dig.

Binyamin var til behandling første gang den 30. Dec. Hvor han begyndte at tage 3 timer i træk (sove), 1 dag hændte det at han sov 7 timer, (første gang i hele sit liv), men derefter gik det galt igen og han vågnede hver time nogle gange 3 gange på en time. Jeg var ved at blive sindsyg.

Binyamin var til anden behandling 16. Januar.
Om aftenen sov han 6 timer i træk anden gang i hele sine 20 måneder. Og jeg frygtede natten efter, men der sov han 8 timer og igen natten efter 8 timer. Super super fedt. I går nat sov han 12 timer, hold nu op hvor var det fedt. Jeg var oppe flere gange for at tjekke til ham, men alt var ok. Synes virkelig at det er fedt.

Altså jeg havde virkelig opgivet tanken om at han nogensinde vil sove mere end en-tre timer i træk, men nøøøøj føler virkelig at det er et mirakel. Håber simpelthen at det fortsætter.

Tusind tak for din hjælp.

Hilsen Sidra ”

Francisca Castro

I visited Julie because I had problems with my back. I had a strong pain in my neck and could not really move it. I really liked the kranio sakral treatment and how it Works, completely different to other treatments that I had in the past. I was very surprised after a short time after the session…the pain was over!

Mette Darre

Har fået kranio sakral terapi hos Julie! Tænkte, da hun var færdig, at det da var meget behageligt, men hjælper det noget? Det gjorde det!!! Jeg skal love for, at jeg var øm i kæben i to dage, men sikken jeg slappede af fremover!!!

Anne Flyvbjerg Erichsen

Inden min behandling hos Julie havde jeg haft konstant hovedpine i en måned, min bevægelighed i nakken var begrænset og jeg følte mig træt og energi forladt. Efter en helt fantastisk behandling, var hovedpinen væk, jeg havde større bevægelighed i nakken og energien vendte tilbage. De efterfølgende dage forsvandt de mørke rander rundt om øjnene og jeg var blevet mere bevidst omkring min holdning.

Tina Vestergaard

Det er en dejlig oplevelse at få Kranio-sakral behandling hos Julie Laier. Blid, effektiv, professionel. Jeg føler mig i trygge hænder. Nænsomt arbejder Julie sig med healende nærvær sig igennem min nakke, skuldre, hals og ryg og effekten udebliver ikke. Julie mestrer helt sikkert sit hverv, og med hendes rolige, kærlige væsen er det en fornøjelse, at gå til behandlinger hos hende. Giver mig en ro og balance i krop og sindet, som jeg ikke har fundet i andre behandlings former.

Mette Søgaard

Jeg har været til flere behandlinger, der hver gang har givet mig en dyb indre ro, en afslappet krop og en bedre holdning. Problemer med en stiv nakke og spændinger ned i skulderen har Julie også taget hånd om, og det mærker jeg tydeligt, når jeg arbejder ved computeren. Jeg er positivt overrasket over at kroppen reagerer så kraftigt, når jeg tænker på hvor blidt og nænsomt Julies hænder berører. Det fortæller mig at med kærlighedens lys kan alt ske.

Karl William Fagerlund Brekke

Jeg har haft nogle problemer med stivhed og nedsat bevægelighed i skulderen og som danser var det ret vigtigt at få det ordnet. Jeg prøvede med forskellige behandlinger som Feldenkrais og Yamuna Body Rolling (deep tissue massage) som skaffede resultater jeg var meget tilfredse med, men effekterne af behandlingerne forblev kun i nogle timer eller resten af dagen. Kranio sakral behandlingen jeg fik af Julie var lige så effektiv men resultaterne holdt i 3-4 uger (istedet for kun et par timer) før mine gamle bevægelses mønstre bragte stivheden tilbage. Det var som om det kom ind og løste problemet på et dybere plan.